top of page
Delivering Package

Ei roskapostiin

Varmista, että viestisi saavuttavat vastaanottajan

Yrityksenne lähettämät sähköpostit tai markkinointiviestit menevät joskus vastaanottajan roskapostiin? Asiakkaan tai työntekijöiden aikaa kuluu varmisteluun onko viesti mennyt roskapostikansioon?

Olipa kyse tärkeistä henkilökohtaisista sähköpostiviesteistä, ajanvarauksen vahvistamisviesteistä tai vaikka sähköpostimarkkinoinnista omalle asiakaskohderyhmälle, niin päivitämme sähköpostijärjestelmänne vastaamaan luotettavan lähettäjän vaatimuksia.  

Näin helposti palvelu toimii

01

02

03

Kerro meille millainen roskapostiin liittyvä haaste teillä on vastaamalla kyselyyn. Samalla voit tilata palvelun.

Asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja tarkentaa tietoja.

Asiantuntijamme tekee tarvittavat päivitystoimenpiteet ja 72 tunnin kuluessa kansainväliset palvelimet ovat päivittyneet uusilla asetuksilla.

Sähköpostinne eri järjestelmistä lähetettynä saavuttavat vastaanottajat kaikkialla maailmassa.

Hyödyt

Asiakkaanne saavat sujuvan asiakaskokemuksen ja he voivat keskittyä itse palveluun.

Viestinne saavuttavat kaikki asiakkaanne ajallaan.

Asiakkaiden ja työntekijöiden aikaa säästyy kun ei tarvitse varmistella onko viesti saavuttanut vastaanottajan.

Asiakkaat rakentavat mielikuvan yrityksestä sen palveluiden kautta. Kun palvelut toimivat on asiakkaiden luottamus ansaittu.

Palvelumme

Perus

Peruspalvelu laittaa ongelman kerralla kuntoon.

450 €

Jatkuva

Jatkuva palvelu varmistaa kaiken pysyvän kunnossa myös tulevaisuudessa. Sisältää peruspalvelun ja jatkuvan huolenpidon.

450 € aloitus +
50 € / kk

Laajennettu

Laajennettu palvelu ratkaisee haastavimmatkin ongelmat, joihin peruspalvelu ei aivan riitä.

95 €/ h

Hinnat alv. 0 %.

Mitä teemme?

Noin 80 % roskapostihaasteista ratkeaa peruspalvelumme avulla, vaikka jokainen roskapostihaaste on yksilöllinen. Haastavimmat ongelmat ratkeavat laajennetun palvelumme avulla.

 

Antamienne tietojen pohjalta teemme eri työkalujen avulla kattavat tarkastukset tarvittaviin tietojärjestelmiin. Tarkastamme lisäksi roskapostiskannerit onko domaininne jostain syystä roskapostilistoilla. Teemme domainiinne tarvittavat tietuemuutokset, kuten myös sähköpostipalveluunne. Päivitysten jälkeen teemme tarkastukset uudelleen. Tämän perusteella todetaan tietueiden ja asetusten oikeellisuus. Viimeinen tarkastusvaihe kestää n. 72 tuntia, jonka aikana kansainväliset nimipalvelimet ovat päivittyneet.

Harvinaisemmat haasteet eri järjestelmissä tarvitsevat lisätyötä, josta kerromme teille ja sovimme yhdessä menettelystä. Tämä kuuluu laajennetun palvelumme piiriin.

Operoimme Microsoft- ja Google -ympäristöjen lisäksi useiden harvinaistenkin sähköpostijärjestelmien parissa.

Palvelun tarjoavat yhteistyössä Sami Niemi (saminiemi.com) ja Nerd Fuel (nerdfuel.fi), joka vastaa palvelun teknisestä toteutuksesta.

Palvelun taustaa

Ei roskapostiin -palvelu lähti liikkeelle käytännön ongelmasta, joka monella yrityksellä on: erilaiset yrityksestä lähtevät sähköpostit eivät saavuta vastaanottajia toivotulla tavalla. Joskus vain tietystä järjestelmästä lähetetyt viestit menevät roskapostiin tai yksittäisen käyttäjän lähettämät sähköpostit eivät tavoita vastaanottajaa. Kadonneiden sähköpostien selvittelyyn kuluu paljon aikaa ja asiakaskokemus kärsii.

Sami Niemen ja Nerd Fuelin yhteistyö alkoi kun asiakastutkimuksen viestit tunnetusta tutkimusjärjestelmästä eivät saavuttaneet kohderyhmää. Yhteistyössä asiantuntijan kanssa asiakkaan ongelma saatiin ratkaistua ja asiakastutkimus saavutti kohderyhmän ajallaan.

 

Haluamme tarjota ratkaisun yleiseen ongelmaan, joka vaikuttaa kaiken kokoisten yritysten liiketoimintaan.

Ei roskapostiin -palvelun tarjoaa yhteistyössä

Sami
Niemi

saminiemi.com

nerdfuel.png

nerdfuel.fi

bottom of page